Jump-start jouw digitaal aanbod met onze fiscale technologie en expertise

Alle mogelijkheden van TaxMachine zijn via onze API aanspreekbaar. Van bedrijfsvoorheffing berekenen tot spaarcapaciteit optimaliseren.

Geen fiscale kennis nodig

Focus op jouw bedrijfsprocessen

Weinig kennis van fiscale wetgeving in huis? Geen probleem. TaxMachine laat jou toe te focussen op hetgeen voor jou belangrijk is.

Geen vertragingen

Ga snel van start

Verlies geen tijd met het implementeren van moeilijke fiscale regelgeving. De operaties van TaxMachine zijn onmiddellijk beschikbaar waardoor jouw tool sneller live kan gaan.

Lage onderhoudskost

Vermijd dure maintenance

De API van TaxMachine wordt continu up to date gehouden. Je hebt geen duur team nodig van experten en IT’ers om hiervoor te zorgen.

De beste in zijn soort

Snel

De meeste operaties kunnen uitgevoerd worden in milliseconden. De uitvoering van de meest complexe operaties duren nog steeds minder dan enkele seconden.

Accuraat

Alle relevante wetgeving werd exact in computercode omgezet. Hierdoor zijn de berekeningen uiterst accuraat.

Gebruiksvriendelijk

De TaxMachine API is RESTful en gebouwd volgens de geldende standaarden. Ze is voorzien van een duidelijke en uitgebreide OpenAPI documentatie.

Up-to-date

TaxMachine volgt alle fiscale wijzingen op de voet. De API blijft zo steeds up to date.

Meer weten?

Boek onmiddellijk een kennismakingsgesprek in of contacteer ons voor de gedetailleerde technische documentatie.

App screenshot

Vernieuwende technologie

Fiscale wetgeving naar code

TaxMachine bestaat uit verschillende componenten die elk een tak van de fiscale wetgeving voorstellen. Ze werden gebouwd door textuele wetten om te zetten naar wiskundige formules. Door een combinatie van machine learning en fiscale expertise worden ze continu up-to-date gehouden.

De componenten zijn met elkaar verweven om zo complete simulaties over de financiële situatie van een persoon te maken. Dit gebeurt met algoritmes die via de cloud verschillende parameters kunnen optimaliseren, zoals nodige omzet, optimale salaris en optimale spaarcapactiteit.

Personenbelasting

Bedrijfsvoorheffing

Vennootschapswetgeving

BTW

Sociale wetgeving

Verkeerswetgeving

Wettelijk pensioen

Pensioenspaarplannen